My Cart

Close

WoolWomen Merino Sock

EINBAND TARJOUKSESSA

WOOLWOMEN

KÄY SISÄÄN LANKAPUOTIIMME!
Welcome to our online yarn shop!

WOOLWOMEN

Luonnotar on luomulampaiden villasta kehrättyä 100%  villalankaa.Se on kehrätty suomenlampaan villasta ja texel lampaan villasta.
Suomenlampaan villa on pehmeää ja tiivistä ja liharotuisen texelin villa on karkeaa, jonka tarkoitus on tuoda kestävyyttä lankaan yhdessä napakan kierteen kanssa.
Käyttämällä näiden villojen parhaita ominaisuuksia oikeassa suhteessa, luotiin Virtain kehräämöllä WoolWomenin muoviton,  100% villasukkalanka.  Nimestään huolimatta tämä on myös oikein hyvä vaihtoehto villapuseroihin ja muihin asusteisiin, joten se sopii päästä varpaisiin.

🌟UUTUUKSIA🌟

WoolWomenin porisevissa noidankattiloissa käsin luonnonväreillä värjätyt ja suomessa kehrätyt pirkanmaalaisista suomenlampaan villoista tehdyt pehmeät, ekologiset ja eettiset, ehdottoman turvalliset sukkalangat koko suvulle vauvasta vaariin!

Tutustu lisää tästä!

Hip Wool

Uusi ainutlaatuinen brändi, Hip Wool! Kaikille neulojille, täydellinen aloittelijalle ja myös kokeneelle, jos haluat upean neulomiskokemuksen.  Hip Wool on aran vahvuinen, 100% perulaista villaa, joka on erittäin pehmeä, mutta samalla siinä on tekstuuria. Se on helppo lanka neuloa ja villalankana se on myös hengittävä.  Lanka pitää kuosinsa hyvin. Tällä neulot muhkeat pipot ja muut asusteet, mutta myös ihanat valloittavat neuleet ehdottomasti koko perheelle. Lanka sopii yhtälailla myös kodin tekstiileihin, kuten tyynynpäällisiin.

Ja voi että tuota värikirjoa, joka tästä langasta löytyy. Pehmeiden murrettujen värien lisäksi langasta löytyy värikkäät, jopa hieman neonväriset sekä specled värjätyt. Vieläkö kirjoneuleet houkuttaa? Näillä väreillä saatat löytää itsellesi ihan uudet väriyhdistelmät! 

Kiitos,kun kävit puodissamme! Toivottavasti löysit jotain kivaa itsellesi. Tervetuloa uudelleen!