18.11-20.11.2022 Suomen Kädentaito messut Tampereella

Olemme mukana 118.11-20.11 Suomen Kädentaito messuilla Tampereella.

Olemme jälleen mukana Tampereen kädentaitomessuilla. Löydät meidät osastolta A1000 eli samaisesta paikasta kuin viime vuonna.

Pakkaamme mukaan WoolWomenin lankoja. Esim. Messuille olemme värjänneet jouluisella mielellä uniikkeja sävyjä merinosockiin ja kotimaiseen ohueen sukkalankaan. Lisäksi mukaan otetaan pieni kattaus kotimaisen ohueen sukkalanka pohjaan värjättyjä itseraidoittuvia "lankakakkuja."  

 Näiden lisäksi mukaan otetaan muita lemppareita mukaan kuten Knitting for Oliven langat, Hip Wool ja  laadukkaita sukkalankoja. Tarjolla myös ohjekirjoja ja lankasettejä, joiden mukana saat ohjeen, Puikkoja ja muita tarvikkeita.

Tule ihmeessä moikkaamaan meitä osastolle A1000!

Ennakkotilaus
Mikäli haluat tehdä ennakkotilauksen ja noutaa tilauksen messuosastoltamme niin teethän tilauksen torstaina 17.11 klo 18 mennessä, niin ehdimme pakkaamaan tilauksesi ja tuomaan tilauksen mukanamme messuille. Ennakkotilauksella säästät toimituskulut.

Myymälä on suljettuna koko viikon. Verkkokauppa palvelee 24/7, mutta huomoithan, että osa langoista on messuilla mukana ja näin ei ole saatavilla messujen aikana verkkokaupasta