Rekisteriseloste

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

 

Tietosuoja- ja rekisteriseloste päivitetty 1.1.2023

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1) Rekisterinpitäjä

WoolWomen Oy

3131563-8

 2) Yhteyshenkilöt

Mari Brandt
info@woolwomen.fi

3) Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

 

4) Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ensisijaisesti tilausten toimittaminen sekä niihin liittyvien mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin, mikäli asiakas on rekisteröitynyt sähköpostilistalle tai luonut asiakastilin verkkokauppaan.  

 

5) Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallentuvat tilausten toimitusta varten tarvittavat, asiakkaan itsen antamat yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) sekä ostetut tuotteet ja palvelut. Tilaamalla verkkokaupastamme hyväksyt tietojen rekisteröinnin.

 

6) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

 

7) Rekisteröityneen oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu ja saada jäljennös tiedoista. Korjaamme, poistamme tai täydennämme virheelliset tai tarpeettomat henkilötiedot oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta: info@woolwomen.fi

 

8) Rekisterin suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Verkkokauppajärjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjän työntekijät, jotka vastaavat teknisistä tai tuotekohtaisesta ylläpidosta.