Joulu lähestyy pikkuhiljaa myös Tapiolassa ja tontut kurkkivat jo ikkunoista.

Joulu on perinteisesti ollut ilon, valon ja läheisten muistamisen juhla, jonka tavat ovat tuoneet terveyttä, elinvoimaa ja hyvinvointia koko vuodelle. Jouluisin on saunottu, leikitty, syöty hyvin ja muistettu läheisiä, suvun vainajia ja kotieläimiä. Antin päivä on aloittanut valmistautumisen jouluun ja silloin otettiin ohria maltaiksi, joista pantiin vanhana Annan päivänä jouluoluet.

Tässä ajassa onkin erityinen arvo, sillä tuleva joulukausi on varsinkin meidän pienyrityksellemme vuoden tärkein sesonki. Viisaalla ja lämminsydämisellä valinnalla voitte olla tukemassa meidän tapiottarien työllisyyttä näinä poikkeusaikoina. Meidän langoistamme saa myös ihanan lämpimiä ja pehmeitä paketteja, joilla muistaa vaikka mummoa tai äitiä, miksei käsitöitä rakastavaa ystävääkin. Puodistamme saakin nyt valmiita sukkalankapaketteja, teidän toiveistanne ja puotiin voi ostaa myös lahjakortin. <3

Me tapiottaret olemmekin olleet varsin kiireisiä, sillä olemme saaneet lähetellä teille ihanille asiakkaillemme paketteja, ja mielellään kuulisimme myös mitä olette langoistamme työstäneet. Samaan aikaan olemme hakeneet lisää villoja ihanilta lampureilta ja aloittaneet kehittelemään muovitonta sukkalankaa kotimaisesta villasta! Mitäs pidätte ajatuksesta?

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 meidät lankoinemme löytää jälleen Tallipihalta. Jos haluatte tulla ihastelemaan jotain tiettyä lankaa, laitattehan etukäteen viestiä, niin nappaamme mukaan. Tervetuloa ihastelemaan lankojamme!

 

Ihanan pehmeää ja lämmintä joulunodotusta toivottaen,

Henriikka, Taru ja Mari

 

Heading

Additional content

0 kommentti

Jätä kommentti

Kaikki blogi kommentit tarkistetaan ennen julkaisua