9.9-11.9 Syksyiset kässämessut netissä

Syksyiset Kässämessut Netissä on Suomen suurin käsityöalan virtuaalinen messutapahtuma! Mukana on satoja käsityöyrityksiä ja koko viikonlopun täydeltä ohjelmaa! Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja nauti messujen tarjonnasta mukavasti villasukat jalassa omalta kotisohvaltasi. Messut ovat asiakkaille ilmaiset.

Pääset kurkistamaan messuhallin Facebookissa ja Kässämessut netissä -sivuston kautta. Virtuaaliset messut järjestetään siis netissä, turvallisesti kotisohvalla. WoolWomen on jälleen mukana. Tervetuloa katsomaan mitä messutarjouksia ja uutuustuotteita meille on saapunut juuri messujen alla.

Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa vain verkossa! Verkkokauppaan on tehty Nouto mahdollisuus, joten jos olet läheltä, kannattaa tämä hyödyntää. Voit myös koko viikonlopun ajan täydentää tilauksia, valitse toimitustavoista: Täydennä edellisistä tilausta, me kokoamme tilauksesi yhteen pakettiin ja säästät toimituskuluissa.

Meidän messuaikataulu:

-Torstaina etkoillaan instaliven merkeissä  ja tutustutaan uuteen kotimaiseen Värttinä lankaan.

-Perjantaina instalive klo 15, katsotaan uutuudet.

-Lauantaina instalive noin klo 14.00, tehdään kauppakierros ja pääset tutustumaan meidän uudelle puodille ja katsotaan samalla tarjouksia.

-Seuraa meitä siis  Facebookissa ja Instagramissa, niin olet mukana messuhuumassa.

Otathan rennosti, laita villasukat jalkaan ja nauti messuhuumasta.